Moode Forum
Trouble starting up - Printable Version

+- Moode Forum (http://moodeaudio.org/forum)
+-- Forum: moOde audio player (http://moodeaudio.org/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Support (http://moodeaudio.org/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Trouble starting up (/showthread.php?tid=2329)



Trouble starting up - Taki8888 - 04-03-2020

Hi,

I copied the latest image onto micro sd. It boots up fine, screen capture attached. Screen then blanks out.
I go to my ipad safari and tried the following:

http://moode
http://moode.local

I tried the ip address in the starting guide, it did not work either.

It cannot find the Moode. I have done previous image, maybe a year ago and it came up with no issues.
I could go into ipad safari, launch Moode and set it up. Worked like a charm.

I have ethernet connected to the rpi 4, usb keyboard, power and hdmi to monitor.

Any ideas? Thanks Smile


RE: Trouble starting up - Taki8888 - 04-03-2020

My bad. I had bad ethernet connection. I change to my Wifi ssid and password. I can access it now through Wifi.

What does the AP settings do? How do I disable it so no one can access it?


RE: Trouble starting up - vinnn - 04-03-2020

(04-03-2020, 04:44 AM)Taki8888 Wrote: My bad. I had bad ethernet connection. I change to my Wifi ssid and password. I can access it now through Wifi.

What does the AP settings do? How do I disable it so no one can access it?

The AP is only activated as a fallback access method if Moode is not connected to a network. If enabled it is password protected.


RE: Trouble starting up - Taki8888 - 04-03-2020

vinnn
(04-03-2020, 04:44 AM)Taki8888 Wrote: My bad. I had bad ethernet connection. I change to my Wifi ssid and password. I can access it now through Wifi.

What does the AP settings do? How do I disable it so no one can access it?

The AP is only activated as a fallback access method if Moode is not connected to a network. If enabled it is password protected.



Thank you Vinnn