Thank you for your donation!


Slowmow
#3
(06-23-2019, 02:55 PM)harsl Wrote: Hi there,
What the F*ck is wrong with the versions 5 and up. Since the upgrade to version 5 MoodeAudio is sluggy and unworkable for me. I would like to kick it from my SD and go back to the old days and have it stable. And  inplace upgrading was normal too.
My setup is light and simple with a raspberry zeroW and audiocard. All music files on my NAS.
Is there any change it will work again as it was before??
thx
Har.

Your symptoms suggest something external to moOde software for example a bad SDCard or USB Stick, network issues, hardware issues, bad power supply etc.

I just loaded a fresh 5.3.1 image on an SDCard and configured a Pi-0W with an IQaudIO Pi-DACZero card, NAS source, thumbnail images, Bluetooth, Airplay and Spotify renderers on, all the Appearance eye candy turned on, etc

It's super fast and responsive from my iPhone, iPad and Mac Air :-)

-Tim
Reply


Messages In This Thread
Slowmow - by harsl - 06-23-2019, 02:55 PM
RE: Slowmow - by JST1963 - 06-23-2019, 03:41 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-23-2019, 06:44 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 01:08 AM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 01:10 PM
RE: Slowmow - by harsl - 06-24-2019, 06:58 AM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 02:02 PM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 02:32 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 02:44 PM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 06:26 PM
RE: Slowmow - by philrandal - 06-24-2019, 06:57 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 07:46 PM
RE: Slowmow - by harsl - 07-12-2019, 09:11 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 07-12-2019, 10:09 PM

Forum Jump: