Thank you for your donation!


Slowmow
#6
(06-24-2019, 01:08 AM)Tim Curtis Wrote: After a lot more testing on the 0 it appears that there may in fact be some breakage when issuing a Play from the Library Folder, Tag and Album views. The Radio view does not seem to be affected.

What I'm seeing is that the tracks are added to the Playlist but the Playbar and Playback panel don't show the newly playing track/cover. It shows the previously playing track. I'll have to investigate further :-)

Btw, I don't generally test the 0's anymore since the release of the 3A+ which provides such a great combination of compute and networking capability.

My current build is a (very portable) ZeroW based battery-powered moOde-player with 1TB SD card storage. The following observation may or may not be relevant:

I cannot build with 5.3.1, although 5.3 works fine. I use a Zero4U USB hub which is not recognized by Raspbian after RAID software mdadm is configured in 5.3.1.
Reply


Messages In This Thread
Slowmow - by harsl - 06-23-2019, 02:55 PM
RE: Slowmow - by JST1963 - 06-23-2019, 03:41 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-23-2019, 06:44 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 01:08 AM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 01:10 PM
RE: Slowmow - by harsl - 06-24-2019, 06:58 AM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 02:02 PM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 02:32 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 02:44 PM
RE: Slowmow - by Tenbagger - 06-24-2019, 06:26 PM
RE: Slowmow - by philrandal - 06-24-2019, 06:57 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 06-24-2019, 07:46 PM
RE: Slowmow - by harsl - 07-12-2019, 09:11 PM
RE: Slowmow - by Tim Curtis - 07-12-2019, 10:09 PM

Forum Jump: