Thank you for your donation!


Problem: Moode Spotify not visible
#1
Hi,
I don't see the Moode Spotify from either spotify winapp nor Android app.
- I am on the same network 
- in audiosetting is spotify on.
Thanks for any hint!
Peter
Reply
#2
looks like the librespot is not running on any port Sad
+ eth0 IPv6 moOde audio player: moode Web Site local
+ eth0 IPv6 moode Remote Disk Management local
+ eth0 IPv6 moode _device-info._tcp local
+ eth0 IPv6 moode Microsoft Windows Network local
+ eth0 IPv4 moOde audio player: moode Web Site local
+ eth0 IPv4 moode Remote Disk Management local
+ eth0 IPv4 moode _device-info._tcp local
+ eth0 IPv4 moode Microsoft Windows Network local
= eth0 IPv6 moOde audio player: moode Web Site local
hostname = [moode.local]
address = [fe80::7927:89f9:7111:4ccf]
port = [80]
txt = []
= eth0 IPv6 moode Remote Disk Management local
hostname = [moode.local]
address = [fe80::7927:89f9:7111:4ccf]
port = [22]
txt = []
= eth0 IPv6 moode _device-info._tcp local
hostname = [moode.local]
address = [fe80::7927:89f9:7111:4ccf]
port = [0]
txt = ["model=Xserve"]
= eth0 IPv6 moode Microsoft Windows Network local
hostname = [moode.local]
address = [fe80::7927:89f9:7111:4ccf]
port = [445]
txt = []
= eth0 IPv4 moOde audio player: moode Web Site local
hostname = [moode.local]
address = [192.168.88.190]
port = [80]
txt = []
= eth0 IPv4 moode Remote Disk Management local
hostname = [moode.local]
address = [192.168.88.190]
port = [22]
txt = []
= eth0 IPv4 moode _device-info._tcp local
hostname = [moode.local]
address = [192.168.88.190]
port = [0]
txt = ["model=Xserve"]
= eth0 IPv4 moode Microsoft Windows Network local
hostname = [moode.local]
address = [192.168.88.190]
port = [445]
txt = []
Reply


Forum Jump: