Thank you for your donation!


My MoOde Sound Tweaks
#21
I know they are supported, how do they play? Mine has jerks in sound. Not upsampled, original ones.

P.S. Sleep - cool idea
#22
Updated. I found the reason – it was too big buffer size in (max), here:
http://moode.local/mpd-config.php
Returned it to 4096 (default) – and now all is great, even with fifo setting.
#23
(12-11-2018, 10:15 AM)mactolinux Wrote: Updated. I found the reason – it was too big buffer size in (max), here:
http://moode.local/mpd-config.php
Returned it to 4096 (default) – and now all is great, even with fifo setting.

Great so now everything works?
#24
(12-11-2018, 08:54 AM)mactolinux Wrote: I know they are supported, how do they play? Mine has jerks in sound. Not upsampled, original ones.

P.S. Sleep - cool idea

How does it play? Like I said everything works perfectly, as it always had for years and years. Big Grin
#25
Happy end Smile
#26
Scratch all the sleep stuff. It appears Tim put all the necessary commands in the mpd.service file. All you need to do is uncomment and/or adjust parameters as needed.

Thanks Tim !!
#27
Well, mpd.service was about the same in 4.3...
#28
Edward,
Thank you thank you thank you for the part of the script that related to all real-time behaviours (chrt fifo and so on). They are very very important.
They helped A LOT to create smooth, well operating audio-recording procedure, which didn't happed before them (there were mistakes in data flow).
Therefore, for sure it has importance for playback...
#29
(12-12-2018, 08:47 PM)mactolinux Wrote: Edward,
Thank you thank you thank you for the part of the script that related to all real-time behaviours (chrt fifo and so on). They are very very important.
They helped A LOT to create smooth, well operating audio-recording procedure, which didn't happed before them (there were mistakes in data flow).
Therefore, for sure it has importance for playback...

My pleasure...Glad I could help Big Grin

Enjoy the music!
#30
Edward's Tweaks works well with moode 4.4 with MPD 0.20.20.
However, in DSD 128 and DSD 256, playback is interrupted every few seconds.

Also, I updated MPD to 0.21.3 by the following procedure.
http://moodeaudio.org/forum/showthread.p...82#pid6182
With MPD 0.21.3, certain PCM files can not be played correctly.
   


Is there a way to identify the cause of these problems?
Or are there any possible causes?

My information
Model: Raspberry Pi 3 Model B +
HAT: Allo DigiOne


Forum Jump: