Moode Forum
Official moOde 7.1.0 support thread - Printable Version

+- Moode Forum (https://moodeaudio.org/forum)
+-- Forum: moOde audio player (https://moodeaudio.org/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Support (https://moodeaudio.org/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Official moOde 7.1.0 support thread (/showthread.php?tid=3615)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


Official moOde 7.1.0 support thread - Tim Curtis - 03-18-2021

Hi,

Post all bug reports and questions concerning moOde 7.1.0 or the in-place update for 7.0.1 -> 7.1.0 in this thread. 

Please paste log output, scripts, etc in code boxes for readability.

-Tim


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - Mr.R0b0t - 03-18-2021

thanks for your work!
everything works
the sound is wonderful!


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - jonners - 03-18-2021

All good so far, except that 'Audio info' doesn't display anything - from either menu.

USBridge Sig., SMSL Sanskrit USB DAC.
Fresh install 7.1.0


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - Lizard_King - 03-18-2021

I just updated to 7.1 from within Moode, , it plays yet Audio Info is not displaying.


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - TheOldPresbyope - 03-18-2021

(03-18-2021, 06:04 PM)jonners Wrote: All good so far, except that 'Audio info' doesn't display anything - from either menu.

USBridge Sig., SMSL Sanskrit USB DAC.

Working here from both menus.

Fresh install of moOde 7.1.0

RPi4B --> USB-BT adapter (which has built-in DAC) --> Sennheiser HD450BT headphones.

Regards,
Kent


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - DRONE7 - 03-18-2021

(03-18-2021, 06:04 PM)jonners Wrote: All good so far, except that 'Audio info' doesn't display anything - from either menu.

USBridge Sig., SMSL Sanskrit USB DAC.
Fresh install 7.1.0

Updated from 7.0.1 and no audio info. (rebooted to check but still no audio info)
System info reports...

Code:
cat: /proc/asound/card0/pcm0p/sub0/hw_params: No such file or directory


Audio plays fine.

(just a note that when checking for the update from the System tab the Update Date is reported as 2020-15-3.... Wink  )


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - suzywong - 03-18-2021

How long should an inplace update from 7.0.1 to 7.1.

Just roughly....


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - jonners - 03-18-2021

(03-18-2021, 06:36 PM)suzywong Wrote: How long should an inplace update from 7.0.1 to 7.1.

Just roughly....

How long should it take? 25 minutes-ish.


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - the_bertrum - 03-18-2021

Ok, so I have one player running from a fresh installation, audio info is fine. I have another that did the in-place update, audio info is missing.


RE: Official moOde 7.1.0 support thread - popej - 03-18-2021

I do not recommend to execute update for RPi Zero. There is a compilation as a part of update and "make -j4" overloads the system.