Thank you for your donation!


Autoplay after start - troubles
#3
(05-07-2018, 11:17 AM)Tim Curtis Wrote: When the failure occurs, post the moOde log.

cat /var/log/moode.log

-Tim

Powered up RPi (with IQaudIO Pi-DAC+) and got a blank playlist (but with volume 43 restored from the last session). Below is the moode.log which looks OK to me.

I then clicked the Play button, the 5 radio stations appeared and the first one started to play.

I'm using Firefox on Windows 10 to access moOde Player.

Code:
20180507 111555 worker: - Start
20180507 111555 worker: Successfully daemonized
20180507 111555 worker: - Init
20180507 111555 worker: Session loaded
20180507 111555 worker: Debug logging (off)
20180507 111557 worker: Host (moode)
20180507 111557 worker: Hdwr (Pi-3B 1GB v1.2)
20180507 111557 worker: Arch (armv7l)
20180507 111557 worker: Rasp (9.4)
20180507 111557 worker: Kver (4.14.32-v7+)
20180507 111557 worker: Ktyp (Standard)
20180507 111557 worker: Gov  (performance)
20180507 111557 worker: Rel  (Moode 4.1 2018-04-02)
20180507 111557 worker: Upd  (None)
20180507 111557 worker: MPD  (0.20.18)
20180507 111557 worker: USB boot not enabled yet
20180507 111557 worker: File system expanded
20180507 111557 worker: HDMI port off
20180507 111557 worker: File check ok
20180507 111557 worker: - Network
20180507 111557 worker: eth0 exists
20180507 111557 worker: eth0 address not assigned
20180507 111557 worker: wlan0 exists
20180507 111557 worker: wifi country (GB)
20180507 111557 worker: wlan0 trying SSID (BTHub6-Barton-2.4)
20180507 111557 worker: wlan0 (192.168.1.169)
20180507 111557 worker: - Audio
20180507 111558 worker: ALSA outputs unmuted
20180507 111558 worker: Audio out (I2S audio device)
20180507 111558 worker: Audio dev (IQaudIO Pi-DAC+)
20180507 111558 worker: ALSA mixer name (Digital)
20180507 111558 worker: MPD volume control (software)
20180507 111558 worker: Hdwr volume controller exists
20180507 111558 worker: Chip options (Burr Brown PCM5122)
20180507 111558 worker: - Services
20180507 111600 worker: MPD started
20180507 111600 worker: MPD scheduler policy (time-share)
20180507 111600 worker: Configure MPD outputs
20180507 111600 worker: MPD output 1 ALSA default (off)
20180507 111600 worker: MPD output 2 ALSA crossfeed (on)
20180507 111600 worker: MPD output 3 ALSA parametric eq (off)
20180507 111600 worker: MPD output 4 ALSA graphic eq (off)
20180507 111600 worker: MPD output 5 ALSA bluetooth (off)
20180507 111600 worker: MPD crossfade (off)
20180507 111600 worker: - Last
20180507 111600 worker: USB sources (none attached)
20180507 111600 worker: NAS sources (mountall initiated)
20180507 111600 worker: Volume level (43) restored
20180507 111600 worker: Auto-playing id (1)
20180507 111600 worker: Maintenance interval (21600)
20180507 111600 worker: Watchdog started
20180507 111600 worker: Ready
Reply


Messages In This Thread
Autoplay after start - troubles - by Gabor - 05-07-2018, 09:54 AM
RE: Autoplay after start - troubles - by Gabor - 05-08-2018, 08:19 PM

Forum Jump: