Thank you for your donation!


Solved: Default ssh login not working for me
#1
I'm trying to SSH using Putty to my Pi.

When I first configured it, it worked after I turned on SSH in raspberry config, and I used the default pi/raspberry login/password

After the rebuild using this fantastic guide ( http://moodeaudio.org/forum/showthread.php?tid=146 ) I'm not seeing a display on my HDMI display, but I am able to access the moOde screens via the browser, but when I try to connect to the pi via SSH its not accepting my the pi/raspberry login anymore.

Any thoughts?

Thanks
Charles
Reply
#2
(05-07-2018, 01:00 AM)primalgeek Wrote: I'm trying to SSH using Putty to my Pi.

When I first configured it, it worked after I turned on SSH in raspberry config, and I used the default pi/raspberry login/password

After the rebuild using this fantastic guide ( http://moodeaudio.org/forum/showthread.php?tid=146 ) I'm not seeing a display on my HDMI display, but I am able to access the moOde screens via the browser, but when I try to connect to the pi via SSH its not accepting my the pi/raspberry login anymore.

Any thoughts?

Thanks
Charles
Use pi/moodeaudio  login/password

Reply
#3
(05-07-2018, 03:22 AM)DRONE7 Wrote:
(05-07-2018, 01:00 AM)primalgeek Wrote: I'm trying to SSH using Putty to my Pi.

When I first configured it, it worked after I turned on SSH in raspberry config, and I used the default pi/raspberry login/password

After the rebuild using this fantastic guide ( http://moodeaudio.org/forum/showthread.php?tid=146 ) I'm not seeing a display on my HDMI display, but I am able to access the moOde screens via the browser, but when I try to connect to the pi via SSH its not accepting my the pi/raspberry login anymore.

Any thoughts?

Thanks
Charles
Use pi/moodeaudio  login/password

Worked, thanks Smile
Reply


Forum Jump: